Cristiano Ronaldo sa pustil do rozhodcu po neodpískaní penalty. Potom odstrčil usporiadateľa

Iné

Autor: hetrik.sk

Cristiano Ronaldo sa pustil do rozhodcu po neodpískaní penalty. Potom odstrčil usporiadateľa

Hviezdny futbalista Cristiano Ronaldo bol po prvom polčase utorňajšieho finálového zápasu kvalifikácie o účasť v ázijskej Lige Majstrov poriadne frustrovaný.

Portugalčan pri odchode do šatne vynadal rozhodcovi, ktorý mu neodpískal dve penalty, potom ešte stihol odstrčiť usporiadateľa snažiaceho sa o selfie.


Hlavnému arbitrovi okrem iného adresoval v angličtine slová: Zobuď sa!

Al-Nassr FC nakoniec troma gólmi v posledných minútach otočil vývoj duelu s Al-Ahí Dubaj a postúpil do skupinovej časti.

Pozrite si vo videách rekciu Cristiana Ronalda a tiež sporné momenty, ktoré to všetko odštartovali.

Foto: Twitter/ssc_sports